Nog slechts 3 beschikbaar

19 nieuwbouwappartementen in de Nieuw-Indische Buurt te Groningen

Molukkenstraat

Het betreft de realisatie van 19 duurzame nieuwbouwappartementen aan de Molukkenstraat in Groningen met een totale woonoppervlakte van 1.372 m² en op steenworp afstand van het Molukkenplantsoen. De appartementen verschillen in grootte van 68 t/m 75 m² en beschikken over energielabel A, een externe bergingsruimte en een tuin, balkon of dakterras. Ieder appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, luxe badkamer, twee slaapkamers, een technische bergruimte en een externe bergruimte. Daarnaast zullen er zonnepanelen op het dak geplaatst worden. De bouw van het complex is al begonnen en de appartementen zullen in het 4e kwartaal van 2019 worden opgeleverd. De eerste huurders zullen naar verwachting hun appartement betrekken per 1 november.

Goed wonen

Aan de Molukkenstraat, Groningen

Over de woningen

Alle appartementen zijn meerzijdig georiënteerd en hebben daarmee optimale lichtinval en zonoriëntatie. De balkons, dakterrassen en tuinen zijn op de zonzijde gericht, waardoor bewoners van het vroege voorjaar tot het late najaar van ieder zonnestraaltje kunnen genieten. Elk appartement heeft 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet én een kwalitatief hoogwaardige keuken. De materialen die gebruikt worden, zijn duurzaam: van een hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Bovendien zijn alle appartementen onderhoudsvriendelijk, goed geïsoleerd en ruim opgezet.

Plattegrond

Klik voor een gedetailleerde weergave

73,8 m²

70,1 m²

1e verdieping

74,4 m²

70,1 m²

68,9 m²

68,1 m²

68,2 m²

74,3 m²

70,1 m²

68,9 m²

68,1 m²

68,2 m²

74,3 m²

70,1 m²

68,9 m²

68,2 m²

74,3 m²

70,1 m²

68,7 m²

Prijsindicatie per type

Inschrijven voor de Molukkenstraat?

Voortgang bouw

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

Enkele maanden geleden is men gestart met de bouw van het nieuwbouwproject aan de Molukkenstraat te Groningen. Nu, ruim 5 maanden na de start van de bouw, is er grote vooruitgang geboekt, zoals u kunt zien op onderstaande foto's. Spoedig volgen de eerste foto's van binnen de appartementen. Naar verwachting worden de nieuwbouwappartementen in het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd en kort daaropvolgend kunnen de eerste huurders de sleutels in ontvangst nemen.

Groningen

De appartementen worden gebouwd aan de Molukkenstraat in de Nieuw-Indische Buurt. Vanaf uw tuin, balkon of dakterras heeft u zicht op het naastgelegen park. Daarnaast ligt de wijk op loopafstand van het centrum van de stad Groningen. Wist u dat Groningen in 2018 de populairste regio van Nederland was op huizenwebsite Funda? De stad Groningen is sinds jaar een dag een fijne woonplaats dankzij het bruisende centrum en de vele parken. Goed wonen in Groningen!

Over Hanzevast

Uw partner in vastgoed sinds 1995

De kernactiviteiten van Hanzevast real estate omvatten het verhuren en het managen van commercieel vastgoed. Namens de beleggers in onze vastgoedfondsen voeren wij het financieel, commercieel en technisch beheer van onze gebouwen. Een 24/7 nooddienst maakt ook deel uit van onze dienstverlening. 


Als huurder heeft u een vast contactpersoon die goed op de hoogte is van het gehuurde pand en de omgeving. Op die manier zijn wij in staat in te spelen op uw wensen. Omdat een huurder/verhuurder-relatie wordt aangegaan voor ten behoeve van beide partijen, vinden wij het erg belangrijk hierin te investeren.

Steven Delsman

Asset Manager

sdelsman@hanzevast.nl

+31 (0) 85 1300 242

Niels Buiter

Asset Manager

Wij helpen u graag

nbuiter@hanzevast.nl

+31 (0) 85 1300 232

Hanzevast capital, Verlengde Hereweg 174, 9722 AM Groningen. Woned is een beleggingsinstelling in

de zin van de Wft (Wet op het financieel toezicht). Woned is geïnitieerd en wordt beheerd door Hanzevast

capital N.V. Hanzevast capital N.V. heeft een AIFMD vergunning op grond van art 2.65 van de Wft en staat

onder permanent toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandse Bank).

Hanzevast capital N.V. is opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000004 (www.afm.nl).

www.afm.nl